mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Szúrd ki ne pattogjon

2009.11.25. 09:29 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport foci dvsc bl labdarúgás

 

Ezzel klasszikus Hofi mondattal kezdeném. Nincs túl jó véleményem a tegnap esti Debrecen-Liverpool meccsről. Az hogy csak 1-0 lett a végeredmény az oké. Hisz majd a krónikás könyvekbe ez fog csak bekerülni. Bár mostanság már a statisztikákat is mellébiggyesztik abból pedig ki lesz majd olvasható hogy a Loki tegnap igencsak siralmasan játszott. Az utolsó 10 perc kivételével nem volt jónak mondható a tegnapi produkciójuk. De nézzük az elejétől.
 
Az első félidőt végig szenvedtem. Az elején gyorsan bekapott gól, ami már szokásosnak is mondható nem volt váratlan. Szöglet után, rossz helyezkedés (kapus és hátvád egyaránt) és gól. Ennyi. Ezután a pool az játszotta mit kell. Tartotta a labdát nem csinált semmi kockázatosat. A Debrecen pedig tényleg hívhatta volna a Scoltalnd Yard-ot a labda felkutatására. A stat alapján a 100!!! alatti passz szám volt a lokinál. 100 alatt!!!!  A poolnál ez a szám 220 körüli volt. Na itt volt a nagyon nagy különbség. Herceg András a félidőben azt mondta túl gyorsan játszanak az angolok és nem tudjuk megtartani a labdát. Hát a labdát tényleg nem tudtuk megtartani. De nem azért mert az angolok gyorsak voltak hanem mert képtelenek voltak a srácok passzolni egymáshoz. Az ember háta mögé vagy nagyon elé passzoltak, vagy elkezdtek „brazilozni” ami után elvesztették a labdát. Ja vagy elpattant a labda méterekre a játékostól. Na ez volt a dühítő mert ez nem az ellenféltől függ hanem technikai képzettség dolga. A legjellemzőbb momentum az volt amikor a félidő végén Fodor emelgetett, „brazilozott” a saját térfél közepén majd elveszítette. Bodnár visszafutása mentette meg a nagyobb bajtól a lokit, majd Bodnár nekiállt üvölteni Fodorral hogy ezt hogy is képzelte. Ami teljesen jogos volt.
 
A második félidő úgy kezdődött ahogy az első befejeződött. A pool tartotta a labdát a biztos helyzetet keresve a Debrecen meg kergette a labdát azért hogy legalább beleérjen abba. A középpálya nem volt nálunk így támadást nem vezettünk a védekezés pedig … Szakálynak 2 jó passza nem volt Cvitkovicsnak sem volt több. Lackónak a nevét a második félidőben nem is nagyon lehetett hallani. Kiss és Szélesi pedig rombolt és ennyi. Coulbaly beállítása még nem hozott nagy változást a loki játékában viszont amint Dombi is a pályán volt legalább lett két helyzetünk. Igaz ehhez az is kellett hogy az angolok teljesen leálljanak. A végén legalább elmondhattuk hogy megvolt az esély a döntetlenre.
 
De hogy egy klasszikus Hofi idézettel zárjam: Mama, Ez nem fabulon ez Szar. És egész meccset nézve sajnos igaz. Szurkoltam, drukkoltam de a játék nem tetszett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr231550848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása