mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Kézi Eb

2010.01.21. 10:34 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport én válogatott

Megkezdődött a Kézilabda EB. A magyar csapat eddigi mérlege egy franciák elleni bravúr döntetlen és egy sima kilenc gólos vereség a spanyoloktól. Mindkettőt sikerült megnéznem és végignéznem.

Az első meccs után a tegnapi mérkőzéshez úgy ültem le hogy ez egy jó kis derbi lesz. Tévedtem … emberi dolog … nem volt jó derbi és nem volt jó meccs. Legalábbis magyar szemmel. A csapat enyhén szólva is gyengén játszott. A közvetítés alatt a kommentátorok hangsúlyozták hogy a franciák elleni remek játék és a spanyolok elleni rossz játék közt van valahol az igazi arca a fiuknak. És ezen a meccsen nem számított van e Nagy László. Ha van akkor max 4-5 gól a különbség. Inkább a franciák ellen látszott hogyha van egy extraklasszisunk akkor … de mint tudjuk a sportban nincsen ha … és nincsen volna. Most jelen esetben ez a legjobb férfi kézilabda csapat. Ezzel kell sáfárkodni.
Most már arra kell koncentrálni hogy holnap a csehek ellen egy a két meccs alapján hozzák az átlagot. Mert akkor egy kis arányú győzelem biztosítva van. Addig míg a meccs el nem kezdődik bízhatunk abban hogy ez be fog következni és örömet okoz nekünk szurkolóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr861689621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása