mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarúgás (6) labdarugás (1) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Elég volt

2009.09.10. 09:24 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport magyar foci válogatott

Azt hiszem ebből ennyi elég volt. Gyászos két meccsen vagyunk túl. Volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenség) látni az utolsó két válogatott meccset. A svédekét valamint a tegnapi portugálokét. Megnéztem, végig szenvedtem és bosszankodtam. Na de nézzük az elejéről.

Szóval. Még a két meccs előtt mindenki bizakodott. Akkor is mondták hogy a jelen eredményeink egy jó marketing következménye. Azé a marketingé ami alapján sikerült előbb a gyengébb csapatok ellen játszani és így legalább a sorozat végén még reménykedhetünk. Ez bejött. A meccsek előtt mindenki bizakodott és jöttek „mikor ha nem most” szólamok. És végülis igazuk volt hisz ilyen közel egy VB szerepléshez nem állt a válogatott már régóta. Ezt erősítette azt is hogy nem rajtunk volt a győzelmi kényszer. Az ellenfelek ha kikaptak volna tőlünk vagy legalábbis pontot vesztenek akkor lemondhattak volna a Dél-afrikai repülőútról. De nem így történt. Röviden hogy láttam a két meccset
 
Magyarország-Svédország: 1-2.  A két csapat egymásnak ugrott. A svédek fejesből megszerezték a vezetést. És aztán csak rohantunk az eredmény után. Kapkodás, pontatlan passzok, nulla labdatartás. Ja és az első félidőben nem volt vérbeli csatárunk a pályán. Szerintem csatár nélkül nehéz nyerni. Szerencsés 11-es gól a második félidőben. A vége meg … ezt már mindenki ismeri. Azt mondtam ismerősöknek hogy szarok voltunk a meccsen, a svédek többet tettek a 3 pontért na de ilyen góllal nyerni …
 
Magyarország-Portugália: 0-1. Ez a meccs bosszantó volt. Azt láttam hogy az a taktikánk hogy csak C. Ronaldót iktassuk ki és oké. Ez ment is de más nem. 3 egymás utáni passz nem ment emberhez, kicsiben akartuk megjátszani ami nem sikerült. Labdát tartani megint csak nem tudtunk még annyira sem mint a svédek ellen. Egyébként egy lassú uncsi meccs volt. A portugálok az elején lőttek egy gól és aztán eldugták a labdát. Tényleg olyan volt a meccs mint amit a portugál edző mondta. Mintha a magyarok nem akartak volna nyerni.
 
És mindkét meccsen azt láttam hogy ellenfeleink gyorsabbak. Sokkal.
 
Ezzel egy álommal kevesebb lett. És ebből elegem van. Hogy mindig beleringat a sajtó abba, hogy van esély. De be kellene végre látni, hogy a jegyzett csapat ellen nem tudunk győzni. Kezeljük a csapatot helyén. GYENGE KÖZÉPCASAPAT. Ennyi. Részemről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr281372517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása