mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Hülye hírek + video

2010.01.15. 09:02 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény video film mozi bulvár music movie klip

Jártamban keltemben az Indexen olvasgatva mindig belefutok hülye hírekben. Most pl. két avataros hülye hírt sikerült kikukáznom. Az egyik az hogy a melegek fel vannak háborodva hogy Cameron jövőképében nincs benne a homoszexualitás. Ez is amerika bazdmeg!!!! Mi közük hozzá, hogy egy rendező, producer vagy nem is tudom kik eldöntik hogy a szereplők milyenek legyenek. Ezek részemről a szánalomra sem méltó emberek. A következő szintén avatar lesz méghozzá hogy milyen arcátlanság már, hogy ez a film a háborúellenes. Basszus …egyszerűen a jó dolgukban nem tudnak mit kezdeni az óceán másik oldalán. Egyébként láttam a filmet és látványilag tényleg szép és 3d meg minden. A történet tényleg buta de itt nem is ez a lényeg. Hosszú és személy szerint 40 percbe tellett míg megszoktam hogy 3D és másnap reggelig homályosan láttam. Jó jó ez a 3D de otthonra nem kéne. És a jön a következő avatar hír …hihetetlen de egyes emberekben depressziót vált ki a navik idilli élete és mivel elérhetetlen ezért depisek lesznek. Azt mondom erre, hogy … Legyenek. Aki nem tudja megkülönböztetni a valóságot és a képzelt világot … az megérdemli. Tényleg szép … de ez csak képzelet szüleménye.

És végül álljon itt egy zeneszám amit tegnap munka közben hallottam egy netrádión …

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr791673840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása