mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarúgás (6) labdarugás (1) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

EB csoport beosztás

2010.02.08. 10:14 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport magyar személyes foci magyarfoci válogatott labdarúgás

A sorsolást néztem. Mellettem volt kedves kérdezte hogy most ez miért hogy. Akkor húztak épp a második kalapból. Odaértek a mi csoportunkhoz. Egyből mondtam hogy svédek. És igen svédek. Kedves kérdően rám nézett hogy ezt hogyan? … Mondtam az elmúlt időszakban kevés olyan selejtező volt ahol ne a svédekkel kellett volna játszani. Lassan már ha nem egy csoportba vagyunk akkor hiányérzetünk van. Így végül Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova és San Marino csapatai ellen kell kivívni az EB-re való kijutást. Ha most Varga Zoltánnal akarnék hasonulni akkor azt írnám, hogy esélyünk százalékban kifejezve 0.

Hollandok egyértelmű csoport győztesek a svédek és finnek harcolnak majd a második helyért mi meg örüljünk ha a papíron verhető csapatok elleni meccseket hozzuk. Ez mondjuk a realitás. Még akkor is ha mondjuk szépen lassan beépítünk olyan fiatal (20-as VB-n bronzérmes csapatból 2-3 játékost) mint Koman vagy Gosztonyi és akik csapatukban kezdenek játszani. Volt olyan hang amit olvastam hogy sok múlik a sorsoláson. Miért? Hisz mindenki ellen kell játszani. Ez a mostani VB selejtezőn sem jött be. Csak volt remény matematikailag. Számolgatni nincs most értelme.
Erwin Koeman a második helyet tűzte ki célul. Szerintem ha megcsípjük a harmadik helyet az már szép eredmény lesz. Ja és ha látunk olyan jeleket ami a jövőre nézve bíztató akkor már elégedettek lehetünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr441738572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása