mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarúgás (6) labdarugás (1) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Heti bulvárdömping

2010.04.23. 10:18 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény személyes bulvár heti

 

Ez a hét elég jó termést hozott hülye magyar „hírességek” ügyiből. Elsőként Hajdú Petike nem tűrte jó szívvel az Őt ért támadásokat. Bár nem tudom ellenőrizni (féjszbuk hiányában) állítólag nem csak őt gyalázták hanem családját is (mondjuk család fenyegetése már kicsit erős és itt már jön a jogos kategória). De hát … maga ellen kihívta viselkedésével a népharagot.
Aztán jött Szabó Patrícia .. aki látta a videót … az még most is keresi régi önmagát. Kozmopoliten volt főszerkesztője volt ez a nő???? Te jó ég. Ennek elgurult a gyógyszere. Önmagát egy Kerri Bredsóóóónak beállított lény. Tükörbe kéne nézni és láthatná miért van még egyedül. Én se vagyok egy matyó hímzés de legalább nem csinálok úgy mintha egy délamerikaisorozatmcsó lennék. Jézus! Látván a videót a fent nevezett újság elhatárolódott tőle (megértem őket). A Stroy a blogját törölte (ezt is megértem).
És itt van az újabb éhező magyar „celeb”. Zalatnay Cinike. Nem tudja miből fog megélni mert 30ezer forint nyugdíjat fog kapni. És ez szerinte méltánytalan azok után amit 30 éven keresztül a közönségért tett. Uhh … bazdmeg … Cini a vidéki zsebbe kapós fellépések jó voltak mi? A pléhbojban csoffat melleidet mutogatni jó volt mi? Ha jól tudom kétszer is. Pénz nem járt érte? Plasztikázni volt pénzed? És akinek a pénzét elvetted és nem tudtad visszaadni az mit mondjon? Ja a sittre menős műsorért nem kaptál pénzt? Ja hogy ezek kellettek a külsőségek fenntartásához! Adózással hogy is állsz? Ja hogy elméletileg a lakásodban lévő bútorok ismerősöké csak nálad raktározzák? Aha persze … Az ilyeneken fel tudom húzni magam …
Kíváncsi vagyok jövő héten kik lesznek terítéken

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr851944727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása