mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Péntek

2009.10.16. 10:59 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: én személyes

Unatkozom. Az utóbbi hetekben volt mindig mit csinálni, de most csak egy éves jelentést kéne írnom. De mivel nincs meg minden adat … csak kb 1 hónap múlva lesz meg az uccsó mérési eredmény. Addig remélem csak befut egy munka, mert már az webes játékot (Végzetúr) is kezdem unni.

Olvasgatok híreket, blogokat és várom a kb 3 órát amikor végre hazahúzok. Nincs főnök sem szóval ő sem fog furcsán nézni hogy milyen korán megyek … délután pihi, karosszék, a szél zúgásának hallgatása és meccsnézés (Hajrá Magyarok) vár. A heti „robot” teljeskörű kipihenése. Este meg egy film. Van választék. Sacc kb 700-800 film közül választhatok.
Költői kérdés. Fiatalok buszon metróban zenehallgatás közben mért hiszik hogy dizsiben vannak és táncolnak? Egyrészt vicces, másrészt sajnálom szerencsétleneket. Az mondjuk oké ha lábával kicsit dobol a ritmusra na de hogy rángatózik mintha csikizné valaki ….

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr201453796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása