mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) videó (1) video (14) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Film II.

2009.10.26. 09:46 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film hétvége én

Itt volt a három nap. Nem vittem túlzásba a mozgást. Sokáig alvás aztán lustálkodás majd játék, filmnézés, tévézés … semmi megerőltető tevékenység. Max némi főzőcskézés. De semmi több. Apropó filmek. 3 filmet néztünk meg a gépen (Pokolba taszítva, House, Henry Poole is Here) egyet a TV-ben (Hellboy I.). Ja és a X akták … már a második évadnak vége. Elkezdtük kedvessel a 3 évadot.

 
A filmek közül egyértelműen ez volt a legjobb. Sőt. Kiváló. Műfaj dráma. A jobbik fajtából. Történet szerint egy emberke a volt szülői ház közelében megvesz egy házat, hogy ott élje le hátralévő életét (halálos beteg). Szomszédjai egy vallásos középkorú hölgy és egy, egy gyermekét egyedül nevelő nő. A háza falán pedig a szomszéd hölgy szerint isten arca rajzolódik ki. Aztán pedig csodák történnek és a gyerekes anyukával romantika. A vége happyend de ez lényegtelen. Az egész film jó. Talán lassú, talán kicsit furcsa hangulatú néha vicces és néha sírós.
Mindenképp megnézésre érdemes.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr441475506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása