mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) videó (1) video (14) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Következő a bocskai ruha?

2009.11.18. 10:36 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika magyar én személyes

Tényleg kezd elgurulni egyes politikusoknak a gyógyszer. Még ekkor hülyeséget hogy a Gárda ruházat szabálysértés. Mi van? Ennél nagyobb baj nincs? De tényleg. Kíváncsian várom hogy fekete nadrág, fehér ing, fekete mellény és fekete baseball sapka kombóval mikor fognak előállítani. De ennél rosszabb az, hogy mindezt úgy, hogy közben Magyarország liberális mivoltát hangoztatják. Nem sokára jön a bocskai ruha mert azt a Jobbik egyik embere hordta?

A liberalizmus fogalma a wikipédiából „A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt.”
 
Abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr511533831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása