mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) videó (1) video (14) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Az új DVD lejátszó

2009.11.24. 16:12 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film hétvége én személyes movie

Hétvégén megvettük az új DVD lejátszót. Após jelölték előrehozott karácsonyi ajándéka. És miért új? Tavaly karácsonyra kaptunk egy Simbio márkájú lejátszót az én családomtól. Eddig bírta.

A most ránk bízták a dolgot. Vegyük meg majd ők utólag odaadják az árát. Hétvégén elindultunk és fukaréknál megvettük a lejátszót. A választásánál 1 biztos pont volt mégpedig az hogy a berendezés rendelkezzen USB porttal. Ez már alapból alap ha valaki vesz egy ilyen gépet. Egy kizáró ok volt az pedig hogy nem lehetett Phillips (jelölték rossz tapasztalata miatt). A választásunk egy LG-re esett. Végülis azért meg apóséknak is ilyen van és rendesen müxik, a másik hogy ugyanilyen típusú LCD tv-k van és az is jó. Valamint egy távirányítóval lehet a két gépet működtetni.
 
Az első benyomás pedig remek. Viszi csont nélkül a lemezt, külső winchester és pendrive-t. Nem pattog, nem kattog könnyen kezelhető. Egyértelmű. Szóval jó. Mindent tud amit egy DVD lejátszónak tudnia kell.
 
A kipróbálásra a Gamer-t néztük meg. A film egy lövöldözős játék. Furcsa, nem megszokott képi megoldás tömkelege, a kamera meg állandóan mozog.. Zavaró sokszor ez a kamera állás. Egyes jeleneteknél pedig az volt az érzésem hogy még 3-4 perc és apilepsziás rohamot kapok a villódzástól. És aki nem nézi figyelmesen a filmet nem fogja érteni az egészet. Ha 10-es skálán kéne osztályozni akkor 6-7 körül adnék. Egyszer nézhető kategória.     

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr111549142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása