mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Csoportkör után

2009.12.10. 09:46 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport foci és dvsc bl labdarúgás

Vége a BL csoportkörének és vége a debreceni (ahogy a külföldi kommentátorok is mondták) csapatnak a nemzetközi szereplés. Beállítottak egy csúcsot (legtöbb kapott gól), játszottak 6 meccset és mi magyarok végre izgulhattunk egy magyar csapatnak a kupaősz során. Ez is valami … rég volt ilyen. A Fradi még UEFA csoport körében élte meg a kupa őszt jó pár évvel ezelőtt. Így visszagondolva a debrecen mostani szereplésére csak annyit tudok mondani hogy … ENNYIRE MESSZE VAGYUNK az európai foci élcsapataihoz képest. A vége felé pedig már azt is, hogy néha saját magát alázta a Debrecen. Hihetetlen bagatel gólokat kaptak ami nemhogy élcsapatok ellen nem lehet megcsinálni de a grundon is lekapnak hasonló megmozdulásokért. Azt hangoztatták a sorsolás után hogy tisztes helytállás… ez a végére nem igazán jött össze. Az első meccsen és azon meccs után megvolt rá az esély de így a végére … látva a 6 meccset … nem tudom ezt mondani hogy sikerült. Sok a kapott gól … a mutatott játék kevés … és az a két három ember aki jól játszott helyenként azok látványosan jobbak voltak társainál (Bodnár, Varga, Coulibaly). Rudolf pedig egyértelműen a csapat legjobbja bolt. Látszott rajta hogy fiatalon kiment külföldre.

Összeségében büszkeséggel tölt el. hogy volt végre egy csapat a csoport körbe, mert sajnos tudom hogy ezt jó néhány évig nem fogjuk újra bekövetkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr51587689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása