mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

The Box (2009)

2010.01.05. 09:58 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film mozi én személyes

Hétvégén megnéztük ezt a filmet. A bemutatója érdekes volt … gondoltuk jó kis szórakozás lesz. A film 1976-ban játszódik. A ruha korhű, az autók is … a film alatti zene is … és szerintem az akkor használatos kamerákkal dolgoztak … a beállítások, a képi megjelenítés a 70-es éveket idézi … egy igazi hamisítatlan retro film minden tekintetben.

A történet viszont elvont … vagyis véleményem szerint be akarja mutatni azt hogy mennyire is függünk mások döntéseitől. Mert másra nem tudok gondolni. Kicsit kesze-kusza a végére a történet.  Van egy doboz melyben van egy nyomógomb. Ha megnyomja a gombot, valaki meghal, akit nem ismer és kap 1 millió dollárt …. Ha nem, se pénz se halál. Persze van még néhány szabály … de ha leírom nincs értelme megnézni a filmet.  
Jó kis film de vége lehetne egyszerűbb is … mert eléggé érthetetlen, hogy ki miért csinálja a dolgot. De az is lehet hogy én vagyok a hülye.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr201647655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása