mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Kétfrontos cseh-magyar ütközet

2010.01.25. 11:34 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport magyar én személyes válogatott

 

Két európa bajnokság zajlik jelenleg is ahol magyar csapatok érdekelve voltak. Egyik az Ausztriában zajló kézilabda és itt Magyarországon zajló futsal. Mindkét esetben úgy alakult hogy a csehekkel játszanak továbbjutásért a magyarok. Mindkétszer sikertelenül. Na de nézzük sorjában.
Pénteken úgy határozánk hogy néhánya egy füstös krimóban nézzük meg a csoportból való továbbjutást jelentő kézi meccset. Könnyed estére számítottunk, vagy max egy nehezen megszerzett sikerre. A lényeg hogy a meccs után lehessen inni még egy kört a győzelemre. Nem így sikerült. Ritkán van az hogy én egy magyar érdekeltségű kézilabda meccset a lefújás előtt befejezek. Most így történt. Egyszerűen … ahogy valahol olvastam vállalhatatlan volt ez a meccs. Röviden a magyarok ritka szarul játszottak. Bár papíron mi voltunk az esélyesebbek ez nem látszott meg a pályán. A spanyol meccs után cikknek címe az volt hogy csak a gyenge csapatok kapnak kilencgólos vereséget. Háááttt… elég gyengék vagyunk. Egy szurkoló az mondta valszeg „Ő jobban megizzadt mint a csapat” . Ez a csapat sóbányát érdemel. Nagy László joggal mondhatja hogy ehhez a csapathoz ő nem akar tartozni.
Szombaton aztán jött a második cseh magyar felvonás. Most hazai közönség előőt egy futsal meccs. Itt is elvárt volt a győzelem. A kommentár mondta hogy most nagyon kell a magyar szurkolónak a siker. Várat még magára a siker, mert ez SZÉGYENLETES (ns is így írta) produkció volt. 4 gólos előnyről … így kikapni …. Szokásos magyar összezuhanás … uhh… erre nincs magyarázat. Lehet magyarázkodni … de ezt nem lehet. Ezt a meccset hozni kellett volna. Most rengeteg szurkolót vesztettek.
Egyébként nem kellene valamilyen pszichiátert alkalmazni a csapatok mellé? Látványosan gyengébbek vagyunk fejben mint az ellenfelek.  


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr601700254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása