mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Kettős mérce

2009.09.09. 09:03 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika magyar

Hazatértem a demokrácia bölcsőjéből (Görögország) és majdnem sírok. Országunkban csak a kettős mérce működik. Csak azt lehet csinálni amit az éppen hatalmon lévők eltűrnek. Vagy ameddig köreiket nem zavarják. Ami most kibaszta a biztosítékot az a buzifelvonulás után egyre inkább kirajzolódó kettős mérce. Ami persze még inkább mélyíti a melegek és a társadalom közötti szakadékot. Mert mit látunk megint. Jónéhány tüntetést nem engedélyezett (főleg szélsőjobbost) a sündörség mondván akadályozzák a közlekedést. Erre a melegfelvonulás során lezártak 52!!!!!!! utcát. Nem állt meg a metró a felvonulás szakaszán. Sőt mint most kiderült lezárt földalattit a sündörség használta csapatszállításra védett személyek mozgatására.

Csak az lesz a baj hogy ezután majd azzal az indokkal nem engedélyezni szélsőjobbos tüntetést mert akadályozza a közlekedést. Ki kell majd találni mást ezután a felvonulás után … és nehéz lesz elfogadható kifogást találni. Leginkább a KETTŐS MÉRCE zavar. Semmi más.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr311370357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása