mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Kezdődik

2009.10.30. 09:57 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika

… ahogy a régi rózsaszín T-s reklámba volt. Elkezdődött a kőkemény kampány. A FIDESZ meg már nem csak a parlamenti választásokra kezdett kapmpányolni hanem már a önkormányzatira is. Lásd Tarlós (főpolgármester-jelölt) és Orbán közös program ismertető sajtótájékoztatója. Erről készült hírben egy meglepő dolgot hallottam az az, hogy már megindult a nagyobb licit verseny.

Orbán: … új metróvonalakat építünk … Bazdmeg még a 4-es sincs kész. És még csak október vége van. Lesz itt még 20. havi nyugdíj és 500 %-os béremelés a közszférában és 500ezer forintos minimálbér.

A másik biztosítékot kicsapó botrány az az ORTT kontra sláger rádió, danubius. Ha összeesküvés elméletet akarok gyártani azt mondom hogy a két nagypárt a kampánypénzek körüli hercehurcát megúszni kívánó akciót hajtott végre. Pártközeli csoportokat felkértek hogy inkább támogassák ilyenformán őket. Ingyen megjelenési forma és még a lebukás veszélye is minimális. A nép meg leszarva.  
Azt hiszem tartom magam továbbra is, hogy választásra nem megyek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr421486007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása