mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarúgás (6) labdarugás (1) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Film III.

2009.11.02. 14:08 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film hétvége személyes

Hétvégén filmeket néztünk kedvessel. Ebből hármat említenék meg első a Year One. Csak így egyszerüen szar a film. Csak azért néztük végig mert mindketten a másikra vártunk hogy mikor kérdezi meg hogy nem-e lehetene-e befejezni ezt a filmet.

A második volt az Up! volt. Et sem tudtuk vévig nézni. Se nem eredeti se nem vicces. Inkább erőltetett.

Viszont a Surrogates (Hasonmás) már jobb filmek közé tartozik. Érdekes történet. Nem mindenapi fikció. Ez már azért jobban tetszett.

Ezt a filmet már ajánlom mindenkinek.

És még volt az Édes november amit már rég meg akartam nézni. A vége megmondom öszintém nem tetszett de ez az én véleményem. És persze az elmaradhatatlan X akták.

Most meg melóben ülök félig betegen. Ez van. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr111493042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása