mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarúgás (6) labdarugás (1) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Bikács

2009.11.11. 16:37 | binike | Szólj hozzá!

Most van egy kis időm írni. Egyébként holnap kell leadni az anyagot és még a nyomtatásnál sem tartunk. Mi több még formálódik az anyag. Érdekes este elé nézünk.

Szóval a hétvége. Bikács, wellness, fittness, pihenés meg miegymás hétvége. Ez a része elég jó volt bár az ebédet leírom. Ami talán a legizgalmasabb volt az a utazás kocsival. És nem a vezetésem miatt hanem mert kaptunk a bérautó mellé GPS-t. Nem tudom ki látta a Showder Klubban Kovács András Péter a GPS-ről beszélt. Szóval ez egy az egyben megvolt. A túl gyorsan mész alap. Főleg úgy hogy a táblától majd egy kilométerre kezdi mondani hogy túl gyorsan mész. Még nem is látom a falut már pofázott. De a pesti rész volt a legjobb. M6-on akartuk menni Bikácsra és persze a M7-re vitt. Mondom állj meg állj nem erről volt szó. Neten az útvonaltervez nem ezt dobta. Aztán rájöttem mit akart de akkor már késő volt. Összevissza bolyongtunk mire átkeveredtünk a M6-ra. Nem igazán vezetek így fogalmam se volt mit akar. És megvolt a fordulj meg ahol tudsz szöveg. Basszus ő a GPS nekem nincs a fejembe az útvonalhálózat!!! Visszafele már nem kapcsoltuk be. El is tévedtünk Pesten. Bekapcsoltuk megmondta hol vagyunk és mielőtt el kezdett volna miket bevinni az erdőbe ki is kapcsoltuk. Arra jó hogy megmondja hol vagyunk.
Bikácsi ebéd egy részlete volt izgi. Mert azon kívülhogy mocsok drága volt nem volt említésre méltó. Az amikor kihozták a desszertet, a rétesválogatást. Ugyanis  a válogatás abból állt hogy kitettek a tányérra egy meggyes és túros rétes szeletet ami 1 cm széle volt és max. 5 centi hosszú. Ehhh. A kedvesem percekig röhögött hogy ez mi? Én is pöcköltem hogy megmozdul-e. Gondoltam jön majd vissza a pincér mert olyan ez mint a borkostólás. De nem jött. Megettük. Nem volt jó. És otthagytunk az egész ebédre 3000 HUF-ot. Nem érte meg. Rutintalanok voltunk, mert a reggeli végére kellett (10 óra) volna menni és akkor a vacsoráig (18 óra) kibírtuk volna. Most már ezt is tudjuk.
Irány vissza melózni mert sosem lesz belőle kész anyag.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenheten.blog.hu/api/trackback/id/tr181518179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása