mindenhéten

Tartalmat váltottam. Írások nem a sportról fognak szólni … vagyis nem csak arról ... vagyis kevésbé arról, de marad a sport is.

Utolsó kommentek

Címkék

bkv (1) bl (3) bulvár (5) diéta (1) dvsc (3) dvscén (1) én (44) és (1) film (9) foci (10) görögutazás (1) heti (1) hétvége (5) hirdetés (1) kedvenc (7) kép (1) kiállítás (1) klip (2) könyv (1) kultúra (2) labdarugás (1) labdarúgás (6) magyar (6) magyarfoci (2) movie (4) mozi (5) munka (7) music (11) napi (9) politika (6) sport (13) stat (1) személyes (43) sztrájk (1) tenisz (1) történet (4) tv (2) úszás (1) válogatott (5) vélemény (36) video (14) videó (1) wiw (1) zene (11) Címkefelhő

Rág jártam erre 2.

2011.04.06. 09:45 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: zene én music napi

 tényleg ... múlt évben ... felgyülemlett pár dolog ... remélem sikerül újra feléleszteni a blogot .. ehhez egy kis zene az új kedvenc ... lesznek a Szigeten is ... 

Rég jártam erre

2010.08.04. 08:56 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: én személyes

Húúú … de rég csináltam valamit a bloggon. Kicsit sem volt kedvem írni semmit. A vb kezdetekor jelentkeztem utoljára. Azóta a vb-nek vége! Spanyolok nyerték. Régen minden meccset megnéztem volna. De azok az idők elmúltak. Elejétől a lefújásig jó ha 2-3 meccset láttam. Aztán volt egy kemény melóm. Volt hogy miatta éjfél után indultam haza. Meg ott van a szabadság is. Végre sikerült a gőzt kiengedni. Egy este butára ittam magam. És jártam Rómában is. Egy hétig sétáltunk Róma utcáin. Az utazás után legénybúcsú és filmdömping volt pihenés képp. Majd ha lesz kedv szépen lassan leírom ezeket.

Most meg megint melózok. Vagyis itt a melóhelyen próbálom kipihenni az utazás és a szabadság okozta fáradságot. Eddig egész jól haladok.  

Apa kezdődik ...

2010.06.11. 14:47 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: sport én személyes foci labdarugás

... a foci vb. Az előző után egy felfújható focifotellel lettem gazdagabb. Tippmix-et akkor buktam. Remélem most azért csurran cseppen néhány forint a fogadásokból. Jó lenne. Kellene plussz pénz az olasz utazáshoz :)

Ervin Kúman (nem adom meg a tiszteletet)

2010.06.05. 15:37 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport foci labdarúgás

mehetsz a picsába

Jan Slota ...

2010.06.03. 16:32 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika

... menj a picsába! (csak így egyszerűen)

Magyarország kicsiben

2010.05.10. 12:38 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény én személyes

Aki netes, böngészős játékba kezd és annak is verseny jellegű részére az számítson rá hogy azt kapja ami kishazánkban tapasztal. Akinek pénze van mindent tehet akinek nincs az csaj max vízhordó. Továbbá ha tisztességes próbálsz lenni az baj mert rajtad kívül senki sem lesz az. Valaki mondta,

"Ha harcolsz az ellenséggel szemben ohatatlanul egy idő után olyanná válsz mint ő" - magyarázata ennek hogy ha valaki ellened tisztességtelenül párbajozik egy idő után olyan eszközökhöz folyamodsz ami nem tiszta.

Ez hazánk kicsiben.

Villamoson

2010.05.05. 08:27 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: én személyes történet

Kisebbségi ül a villamoson tegnap délután. Nagyon magyaráz a vele szembe ülő ismerősének. Ahogy hallottuk ép börtönbe fog menni. Egyszer csak elkezd énekelni

"Az utcánkban én vagyok a dzsigolllóóóóóóó"

Fél villamos visszafolytott nevetésben figyeli tovább a romapolgártárs beszélgetését majd a következő mondat hagyja el a száját.

"Eltemetem élve ... (5 másodperces hatásszünet) ... majd beledobom a Dunába."

Vizuális tipus vagyok. De ezt hogy fogja kivitelezni?

:D

Barca primadonnák ...

2010.04.29. 08:50 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport én személyes foci bl

... menjetek a picsába :P

Őszülök ...

2010.04.28. 08:15 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: én személyes

... a picsába :(

Yamato

2010.04.27. 10:25 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény én személyes

 

.... avagy kétoldali halláskárosodás. A hétvége a kultúráé volt. Részemről adrenalin emelkedést nem okozott a Matshuri fesztivál (lusta vagyok utána nézni hogy is kell írni), de mivel kedves nagyon várta a műsort, némi lelkesedést erőltettem magamra. A programot majdnem sikerült lekésni de hálistennek ott volt a „majd” és a „nem” is. Az első meglepetés hogy nem pontosan kezdődött a műsor. Japánok? Csúszás? 15 perc várakozás után viszont megszólaltak a dobok. Mindenféle dobok voltak. Kicsik, közepesek, nagyok, mély és magas hangzású, pengetős hangszer és cintányér. A műsor önmagában élvezetes volt. Mindvégig. És ez jó. Ritkán jutok el olyan helyre ahol végig le tud kötni az adott előadás. Ez ilyen volt. Géppuska kezű japánok néha hihetetlen dolgokat műveltek. Bár azért egy két dolog kicsit zavart. Ezek azért nem konkrétan az előadáshoz kapcsolódtak. Hanem a helyhez. A kongresszusi Központhoz. Néha olyan szinten berezolnált a fal hogy attól tartottam hogy összedől az épület. És a műsor élvezeti értékét is csökkentette. A másik hogy a színpadot a szélen ülők eléggé rosszul láttak ugyanis a függöny kissé belógott, kitakarva a előadás színhelyének kb. negyedét. Az egy kicsit zavaró. De kit érdekel akkor amikor a lényeg a hangokon van. Bár ennél azért beköszönt az első zavaró tétel.
Összeségében jó volt. Nekem még azért drága volt, erre az évre kilőttem a koncert látogatási keretet.

video helye ... nemsokára belinkelek egyet de most lusta vagyok

Heti bulvárdömping

2010.04.23. 10:18 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény személyes bulvár heti

 

Ez a hét elég jó termést hozott hülye magyar „hírességek” ügyiből. Elsőként Hajdú Petike nem tűrte jó szívvel az Őt ért támadásokat. Bár nem tudom ellenőrizni (féjszbuk hiányában) állítólag nem csak őt gyalázták hanem családját is (mondjuk család fenyegetése már kicsit erős és itt már jön a jogos kategória). De hát … maga ellen kihívta viselkedésével a népharagot.
Aztán jött Szabó Patrícia .. aki látta a videót … az még most is keresi régi önmagát. Kozmopoliten volt főszerkesztője volt ez a nő???? Te jó ég. Ennek elgurult a gyógyszere. Önmagát egy Kerri Bredsóóóónak beállított lény. Tükörbe kéne nézni és láthatná miért van még egyedül. Én se vagyok egy matyó hímzés de legalább nem csinálok úgy mintha egy délamerikaisorozatmcsó lennék. Jézus! Látván a videót a fent nevezett újság elhatárolódott tőle (megértem őket). A Stroy a blogját törölte (ezt is megértem).
És itt van az újabb éhező magyar „celeb”. Zalatnay Cinike. Nem tudja miből fog megélni mert 30ezer forint nyugdíjat fog kapni. És ez szerinte méltánytalan azok után amit 30 éven keresztül a közönségért tett. Uhh … bazdmeg … Cini a vidéki zsebbe kapós fellépések jó voltak mi? A pléhbojban csoffat melleidet mutogatni jó volt mi? Ha jól tudom kétszer is. Pénz nem járt érte? Plasztikázni volt pénzed? És akinek a pénzét elvetted és nem tudtad visszaadni az mit mondjon? Ja a sittre menős műsorért nem kaptál pénzt? Ja hogy ezek kellettek a külsőségek fenntartásához! Adózással hogy is állsz? Ja hogy elméletileg a lakásodban lévő bútorok ismerősöké csak nálad raktározzák? Aha persze … Az ilyeneken fel tudom húzni magam …
Kíváncsi vagyok jövő héten kik lesznek terítéken

R.I.P. pálinkafeszivál

2010.04.19. 13:35 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény én személyes kedvenc

Hétvége … pálinka fesztivál … Gyulán. Szokásos évi kiruccanás. Csak sajnos elvesztette báját ez a rendezvény is. Elment az anyagiasság a pénz felé. A minél nagyobb bevétel és profit irányában. 2003-ban az első pálinkafesztiválomon nagyon jól éreztem magam. Sajnos most már semmi nem maradt belőle. Anno még ingyen lehetett bejutni … és a kóstolás is ingyen volt. A kiállítók a portékájukat a bolti ár közelében árulták. Most a hétvégén viszont valami brutális drágaság volt ezen rendezvényen. Pénteken néztünk ki. Az hogy beugrót kell fizetni az még oké. A 900 forint nem volt vészes. De ami viszont bent volt az valami hihetetlen volt. A kóstolás 200-600 forint között volt és a 0,5 liter nemes nedű a bolti árnál min 30 % drágábban adták. Ezt onnan tudom/sejtem mivel hogy vasárnap délelőtt a gyulai Kossuth téren lévő pálinkaházban az a pálinka amit kóstoltunk és néztünk, a kinti árnál jóval kevesebbért meg lehetett venni. 3 órát voltunk pénteken bent. Eközben belépőt fizettem, ettem egy roston csirkemellet és 3 standon kóstoltam pálinkát. Ez több mint 5 ezer forintomba fájt. Ennyit nem ér az egész.

Ja hogy a fellépőket is valamiből finanszírozni kell? Háátt Őszintén megmondom Tóth Gabi koncenrt jó volt. A Somló amit hallottam az nagyon unalmasra sikeredett. A Király testvérek fellépését meg a kívülről lehetett hallani … uhh a Viktor milyen gyengén énekel az valami hihetetlen. Részemről a Fásy mulató meg egyébként is a kihagyható rész. Szóval a kevesebb itt talán jobb lett volna …
Az viszont tény hogy a financiális dolgok miatt néhány vendéget elvesztett a gyulai pálinkafesztivál. 8 évig látogattam ezt a rendezvényt de 2010-es volt az utolsó. Sok ismerős jött hívásomra és éreztem úgy ahogy jól magát … sajnos az már nem az a fesztivál ami régen volt.    

Hónap képe

2010.04.01. 09:48 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: kép

 2010 Magyarország (Hungary). Ha 3-4 eter mére magas hegyek lennének ... ááá ... kár pazarolni rá szavakat a kép önmagáért beszél. 

Napi video

2010.02.26. 09:22 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: zene video music napi

Ez a zene odabasz ... :D

Reggeli humor

2010.02.18. 08:48 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: én személyes történet

Megint jól indult a reggel. Szokásos net túrámon voltam mikor elértem a blogokhoz. Kedvenc blogok új írásait és hozzászólásait elolvasom. És mindig akad egy két gyöngyszem. Most egy a hozzászólásokban talált párbeszéd részletet osztanék meg persze nevek nélkül. Akinek kell a blog címe mert szeretne nevetni egy szomorú esős napon keressen meg.

A: Isteneeemmmmm. Szociálpolitika az egy társadalomtudományi ágazat, azzal foglalkozik, hogy megpróbálja elérni, hogy ne dögöljön éhen a társadalom.
Kezded tényleg kihúzni a gyufát.
Nem szoknál mégis rá, hogy rágooglezol dolgokra mielőtt pofázol?

B: jó értem, szóval vmi élelmiszeripari dolog!

Kifakadtam

2010.02.17. 12:14 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika én

 

Valahogy engem már nem tud lázba hozni a politika. Eldöntött tény hogy én egy voks leadása miatt nem fogok minimum másfél órát utazni oda majd ugyanennyit vissza. Valahogy nem érdekel az hogy FIDESZ, MSZP, SZDSZ, MDF, Jobbik, LMP(-vas), Civil Mozgalom és még ki tudja hány párt jellegű csoportosulás fog indulni a választáson. Jönnek most a cédulázással és járják a házakat bekopogva, becsengetve és kérdik hogy cédula van-e még? Ha elhajtom az a baj ha nem akkor az. De ha nem nyitok ajtót akkor meg visszajön. Mondjuk akkor is visszajön ha nemet mondok. Hátha meggondolom magam. De majd jön a következő botrány, már látom. Kígyót békét mondanak egymásra a hamisított és lopkodott cédulák miatt. Jaj … már most hogy unom. De az a baj hogy ennek a cédulázásnak a problematikáját mindegyik párt nagyon jól ismeri de változtatni nem akar. Egyszer azért mert ha mondjuk a Fityesz felhozza hogy változtassuk meg a törvényt és vegyük ki a cédulát belőle a Maszop csak azért nem fogadja el mert Fityeszes kezdeményezés. És persze fordítva is megvan ez. Valahogy olyan fincsi mazoizmussal egyenértékű az ahogy az összes párt fröcsögi egymásra vádjaikat és csak azért nem nyit a másik felé mert ezt szereti hallani. És persze akkor hol maradna a címlap.
És még egy dolog. Nem asszisztálok ahhoz hogy ezek az én felhatalmazásommal a nép nevében saját zsebüket tömjék. Mert azt teszik. Az arcunkba hazudnak négy éven keresztül most meg kuncsorognak és fűt fát ígérnek. Hát elmentek a jóóóó büddddőőőősss picsába tisztelt házban seggeteket vakaró szarházi banda.
MUFF ÉN BESZÉLTEM. (ez az utolsó mondat nagyon bennem volt)

Hétvégi tivornya és következményei

2010.02.15. 09:08 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: hétvége én személyes

 

Rég volt az hogy én szombat este egyedül a haverokkal elmentem szittyózni. Most ezt történt. Kedves fejfájásra és hányingerre hivatkozva inkább pihent. Én kimenőt kaptam és mehettem. Szombat este … haverok … sör … pálinka … bowling. Igéretem szerint uccsó busszal haza. Na … az este jól sikerült. Ittam 3 sört meg 3 felest … ezt azért írom le mert ez még infó lesz a végén. Bowling nem úgy sikerült … egyszóval szar voltam. A bowling elején még a golyót is a lábamra ejtettem. Hatását még most is érzem. A jobb lábam és seggem jobb oldala kicsit fáj. De ez vele jár. Uccsó buszt is elértem … lefeküdtem de másnap reggel  … atya ég. Rég éreztem maga ilyen rosszul. Anyám. Először csak a fejem fájt. Hasogatott … darabokra akart esni … a kis manók nagyon építkeztek a buksimba. Aztán amikor a fejfájás kezdett alább hagyni jött a szádülés és a hányinger. Ilyen rohamokba … egészen délelőtt 11-ig. amikor is úgy döntött a gyomrom hogy itt az ideje üríteni. Olyan színeset ásítottam hogy csak na … 3 sör és 3 pálinka … ennyitől kész voltam mint a matekházi … jézusom … ennyire kijöttem a gyakorlatból. Nem bírom a piát. Öregszem és ez elszomorít

 

 

Mathafaka

2010.02.12. 14:04 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: zene video music

EB csoport beosztás

2010.02.08. 10:14 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport magyar személyes foci magyarfoci válogatott labdarúgás

A sorsolást néztem. Mellettem volt kedves kérdezte hogy most ez miért hogy. Akkor húztak épp a második kalapból. Odaértek a mi csoportunkhoz. Egyből mondtam hogy svédek. És igen svédek. Kedves kérdően rám nézett hogy ezt hogyan? … Mondtam az elmúlt időszakban kevés olyan selejtező volt ahol ne a svédekkel kellett volna játszani. Lassan már ha nem egy csoportba vagyunk akkor hiányérzetünk van. Így végül Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova és San Marino csapatai ellen kell kivívni az EB-re való kijutást. Ha most Varga Zoltánnal akarnék hasonulni akkor azt írnám, hogy esélyünk százalékban kifejezve 0.

Hollandok egyértelmű csoport győztesek a svédek és finnek harcolnak majd a második helyért mi meg örüljünk ha a papíron verhető csapatok elleni meccseket hozzuk. Ez mondjuk a realitás. Még akkor is ha mondjuk szépen lassan beépítünk olyan fiatal (20-as VB-n bronzérmes csapatból 2-3 játékost) mint Koman vagy Gosztonyi és akik csapatukban kezdenek játszani. Volt olyan hang amit olvastam hogy sok múlik a sorsoláson. Miért? Hisz mindenki ellen kell játszani. Ez a mostani VB selejtezőn sem jött be. Csak volt remény matematikailag. Számolgatni nincs most értelme.
Erwin Koeman a második helyet tűzte ki célul. Szerintem ha megcsípjük a harmadik helyet az már szép eredmény lesz. Ja és ha látunk olyan jeleket ami a jövőre nézve bíztató akkor már elégedettek lehetünk.

 

Szemüveg

2010.02.05. 15:58 | binike | Szólj hozzá!

Végre kész az új szemüvegem. Teljes 13 napig tartott a rendeléstől a átvételig a produktum előállítása. Most meg szokhatom meg, hogy végre látok valamit

 ez itt a szemüvegem csak barnába

Bosszúság

2010.02.03. 08:40 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: zene video én személyes

Indulás előtt megnéztem hogy megvan-e a bérletem. Nem volt meg. Vagyis az a rész megvolt amin a fénykép van ... csak a szelvény része nem ... ami a lényeg. 10 perc keresés után és agyvérzés körüli állapotban elindultam dolgozni. Remélem nem lesz több hülyeség a mai nap.

Kiküldetés

2010.01.29. 14:00 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: munka én személyes

Tegnap hideg minusz 10 fokos, hóeséses, szélfújós telephelylátogatáson voltam. A nap végén a bérelt kocsit haza kellett vinnem. Este fél7 kor még volt egy kis hólapátolás is. Megszólták még a munkásruhát is, mert látszott rajta a használat. Az előző kiküldetés során kútfúrás volt. Ott is esett az eső és az ilyen bizony piszkos munka ... a szó szoros értelmében. Na de ez van ... alvással nem volt gond. Addig örülök míg szék van a seggem alatt és néha még szelel is.

Ilyen is van

2010.01.26. 15:17 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: zene vélemény video music

Egésznap nem tudok magamhoz térni. Egyszerűen … hihetetlen … www.bthebest.blog.hu kész vagyok tőle. És ilyen van!!!! Most már egy újgazdag proli küzdőtér … Viszont nagyon vicces. Egy proli zene, video egy proli embertől … Komcsi? :)

 

Kétfrontos cseh-magyar ütközet

2010.01.25. 11:34 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport magyar én személyes válogatott

 

Két európa bajnokság zajlik jelenleg is ahol magyar csapatok érdekelve voltak. Egyik az Ausztriában zajló kézilabda és itt Magyarországon zajló futsal. Mindkét esetben úgy alakult hogy a csehekkel játszanak továbbjutásért a magyarok. Mindkétszer sikertelenül. Na de nézzük sorjában.
Pénteken úgy határozánk hogy néhánya egy füstös krimóban nézzük meg a csoportból való továbbjutást jelentő kézi meccset. Könnyed estére számítottunk, vagy max egy nehezen megszerzett sikerre. A lényeg hogy a meccs után lehessen inni még egy kört a győzelemre. Nem így sikerült. Ritkán van az hogy én egy magyar érdekeltségű kézilabda meccset a lefújás előtt befejezek. Most így történt. Egyszerűen … ahogy valahol olvastam vállalhatatlan volt ez a meccs. Röviden a magyarok ritka szarul játszottak. Bár papíron mi voltunk az esélyesebbek ez nem látszott meg a pályán. A spanyol meccs után cikknek címe az volt hogy csak a gyenge csapatok kapnak kilencgólos vereséget. Háááttt… elég gyengék vagyunk. Egy szurkoló az mondta valszeg „Ő jobban megizzadt mint a csapat” . Ez a csapat sóbányát érdemel. Nagy László joggal mondhatja hogy ehhez a csapathoz ő nem akar tartozni.
Szombaton aztán jött a második cseh magyar felvonás. Most hazai közönség előőt egy futsal meccs. Itt is elvárt volt a győzelem. A kommentár mondta hogy most nagyon kell a magyar szurkolónak a siker. Várat még magára a siker, mert ez SZÉGYENLETES (ns is így írta) produkció volt. 4 gólos előnyről … így kikapni …. Szokásos magyar összezuhanás … uhh… erre nincs magyarázat. Lehet magyarázkodni … de ezt nem lehet. Ezt a meccset hozni kellett volna. Most rengeteg szurkolót vesztettek.
Egyébként nem kellene valamilyen pszichiátert alkalmazni a csapatok mellé? Látványosan gyengébbek vagyunk fejben mint az ellenfelek.  


Kézi Eb

2010.01.21. 10:34 | binike | Szólj hozzá!

Címkék: vélemény sport én válogatott

Megkezdődött a Kézilabda EB. A magyar csapat eddigi mérlege egy franciák elleni bravúr döntetlen és egy sima kilenc gólos vereség a spanyoloktól. Mindkettőt sikerült megnéznem és végignéznem.

Az első meccs után a tegnapi mérkőzéshez úgy ültem le hogy ez egy jó kis derbi lesz. Tévedtem … emberi dolog … nem volt jó derbi és nem volt jó meccs. Legalábbis magyar szemmel. A csapat enyhén szólva is gyengén játszott. A közvetítés alatt a kommentátorok hangsúlyozták hogy a franciák elleni remek játék és a spanyolok elleni rossz játék közt van valahol az igazi arca a fiuknak. És ezen a meccsen nem számított van e Nagy László. Ha van akkor max 4-5 gól a különbség. Inkább a franciák ellen látszott hogyha van egy extraklasszisunk akkor … de mint tudjuk a sportban nincsen ha … és nincsen volna. Most jelen esetben ez a legjobb férfi kézilabda csapat. Ezzel kell sáfárkodni.
Most már arra kell koncentrálni hogy holnap a csehek ellen egy a két meccs alapján hozzák az átlagot. Mert akkor egy kis arányú győzelem biztosítva van. Addig míg a meccs el nem kezdődik bízhatunk abban hogy ez be fog következni és örömet okoz nekünk szurkolóknak.

süti beállítások módosítása